Groepslessen 50-plussers

Bij Kine Portus Ganda staat bewegen centraal. Sporten is niet alleen een leuke uitlaatklep, maar ligt mee aan de basis van een gezonde levenstijl. Daarom bieden wij sportlessen in kleine groepen aan van maximum 6 personen zodat we individueel kunnen bijsturen waar nodig.

Doelgroep: 50-plussers die graag aan hun kracht, stabiliteit, algemene fitheid en beweeglijkheid willen werken.

Wanneer: elke woensdag van 13u15 – 14u15.

Prijs: 12 euro per les (waarbij na 10 beurten de 11de les gratis is)

Wie: de lessen worden afwisselend gegeven door onze kinesisten, Laure en Jolien.

Locatie: Kine Portus Ganda - Schoolkaai 16, 9000 Gent.


Placeholder image


Placeholder image


Sportcoaching - Jeroen Verstraete

Als je als individuele sporter meer inzicht wil verwerven in je uithoudingsvermogen en begeleiding zoekt bij het opbouwen naar je trainingsdoelen, dan kan je terecht bij Jeroen van JV Endurance Coaching!

Doelgroep: Fietsers en lopers met de focus op uithoudingsvermogen. Zowel startende sporters die trainen voor een specifiek doel (10 miles, marathon, …) als doorwinterde sporters die hun uithoudingsvermogen verder willen uitbouwen, als sporters die uit een blessure terug komen.

Werkwijze: Op basis van een lactaattest worden je zones bepaald. Van hieruit wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld, dat door dagelijkse feedback wordt aangepast. Zo kunnen we opvolgen hoe je lichaam op de trainingsprikkels reageert. Deze interactie is de grootste meerwaarde van persoonlijke coaching t.o.v. standaard trainingsschema’s.

Wie: Jeroen is een enthousiaste sporter die zijn passie voor fietsen en lopen combineert met zijn wetenschappelijke achtergrond als postdoctoraal onderzoeker. Voor Jeroen is een sterk uithoudingsvermogen cruciaal om jaar na jaar plezier te blijven beleven aan de sport.

Locatie: Kine Portus Ganda - Schoolkaai 16, 9000 Gent.

Andere formules


Sporten met collega's

Samen sporten met collega’s is een ideale onderbreking van een drukke werkweek. Je kan mentaal opladen en het versterkt de teamsfeer binnen de groep. Bij interesse kan je ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie.

Doelgroep: collega’s van alle leeftijden die graag sportief uitgedaagd worden tijdens een werkpauze.

Wanneer: elke vrijdag, uur kan onderling nog afgesproken worden.

Prijs: 75 euro voor 1 uur (groep tot 6 personen)

Wie: de lessen worden afwisselend gegeven door onze kinesisten, Laure en Jolien

Locatie: Kine Portus Ganda - Schoolkaai 16, 9000 Gent.

Zelf een idee?

Heeft u zelf een voorstel om een groepsles in te vullen of bent u yoga- of pilatesinstructuur en wilt u graag lessen organiseren in onze zaal? Neem dan gerust contact met ons op. We staan open voor eigen suggesties!